Siapa Kami

Segalanya Mengenai Karier Anda

Kami jobkartel adalah tim yang amat komited didalam menyalurkan maklumat, ilmu, kepakaran, tips serta nasihat didalam membantu jobseeker seperti anda mengorak langkah didalam membina karrier impian anda.

Atas kesedaran dan kebertanggungjawaban itu kami membina platform yang menyajikan pelbagai info, tips kerjaya, tips temuduga, tips penulisan resume, cerita cerita inspirasi dan semua yang berkaitan dengan perjalanan kerjaya anda!

Jobkartel.com bakal menjadi platform mencari kerja idaman dan mendapatkan gambaran budaya kerja syarikat yang menawarkan jawatan kosong. Membantu anda mempelajari tips, info dan nasihat untuk menjadi ‘key player’ di dalam pekerjaan anda.

Di Sebalik JobKartel

Fokus

1. Pasukan kami berikan 100% komitmen dalam usaha menjadikan jobkartel sebagai website kerjaya yang terbaik, walaupun kadangkala ia memerlukan lebih daripada itu. Kami komited didalam memastikan apa yang terbaik buat anda.

Prihatin

2. Dalam kami memastikan kami menghasilkan konten yang berkualiti untuk anda, kami akan sentiasa mendengar apa yang anda perlukan.

Coming soon

3. Pada masa akan datang, anda akan boleh mengakses info, budaya kerja, misi dan visi ataupun gambaran penuh syarikat syarikat yang menawarkan jawatan kosong di website Jobkartel.com. stay with us!